image

Plastic pasjes

Van exclusieve voordeelpas met commerciële doeleinden tot praktische toegangspas voor bieb, bedrijf of sportschool.

 

Meer impact door speciaal gevoel

Meer rendement uit loyaliteitsprogramma’s. Hogere respons op marketingactie. Een fraaie ledenpas of een slimme toegangskaart voor evenement of pand. Het kan allemaal met de plastic pasjes van Global Mail. Wij printen ze in eigen huis, volledig naar uw wensen.

100% vrijheid in bedrukking

De pvc pasjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij kunnen ze helemaal printen zoals ú wilt. Enkelzijdig of dubbelzijdig. In één kleur, full colour of zelfs goudkleurig. Een eigen ontwerp of natuurlijk in uw huisstijl.

Personaliseren

U kunt elk pasje laten personaliseren. Met voor- en achternaam, maar ook met pasfoto’s of andere kenmerken. Ideaal voor bijvoorbeeld medewerkerspasjes, clubpas, collegekaarten, bezoekersbadges of VIP-passen.

Magneetstrip en barcode

Unieke nummers, actie- of inlogcodes, een barcode of magneetstrip op de pvc pasjes bieden ongekende toepassingsmogelijkheden. Denk aan cadeaukaarten, kortingskaarten, spaarkaarten of bonuspasjes.

Mailing met impact

Plastic pasjes worden vaak ingezet bij direct mailings, waarbij het pasje op de (eveneens gepersonaliseerde) geprinte uiting wordt geplakt en het geheel volautomatisch wordt gecouverteerd. De impact van een ‘pasje speciaal voor mij’ blijft groot!

 

Profiteer van creativiteit en slimme functionaliteiten.

Bel vrijblijvend 0299 – 682 000 of mail naar info@globalmail.nl

Optimale samenwerking

Effectieve mailings