image

Extra support & fulfilment

Global Mail Centre kan u gedurende het gehele direct mailtraject ondersteunen. Van eerste idee tot afhandeling van de laatste reactie hebt u één vast, gespecialiseerd aanspreekpunt.

Eén vast aanspreekpunt van A tot Z!

Een direct mail ontstaat vanuit een behoefte. Hoe kan uw DM deze zo goed mogelijk vervullen? Hoe haalt u maximaal rendement uit uw investering? Wij delen onze kennis, ervaring en ons netwerk graag met u.

Partners

De ene keer is de expertise van een vormgever gewenst, de andere keer is productie bij een drukker voordeliger dan met onze printers. Misschien is een goed callcenter raadzaam voor een nabelronde. Voor elke optie kunnen wij u partners aanbevelen met wie wij al jarenlang samenwerken.

Registratie respons

Bij Global Mail Centre kunt u ook antwoordnummers krijgen. De respons hierop lezen wij desgewenst voor u uit, waarna wij dit invoeren in uw database. Zo krijgt u nauwkeurig inzicht in de resultaten. Ook retourzendingen, omdat mensen bijvoorbeeld zijn verhuisd, kunnen wij doorvoeren. Dit houdt uw database schoon, up-to-date en dus waardevol.

Fulfilment

Daarnaast kunt u de afhandeling van reacties op uw mailing aan ons overlaten. Als mensen bijvoorbeeld een informatiepakket, welkomstgeschenk of proefproduct opvragen, sturen wij deze toe. We houden ze zelfs voor u op voorraad.

Kies voor kwaliteit én gemak.
Bel vrijblijvend 0299 – 682 000 of mail naar info@globalmail.nl

Optimale samenwerking

Effectieve mailings