image

Databasebewerking

De kwaliteit van uw database is essentieel. Hoe gerichter uw mailing, hoe beter de respons. Wij helpen u aan een optimaal adressenbestand.

De basis van succes!

Een persoonlijke benadering van uw relatie of potentiële vergoot de kans op succes. Voorletter, achternaam, het juiste geslacht en als het even kan ook de afdeling en functie: hoe meer gegevens hoe beter. Omdat:

  • mensen graag iets ontvangen dat speciaal aan hen is gericht;
  • u zeker weet dat de mailing bij de juiste persoon belandt;
  • dit u mogelijkheden biedt voor effectieve opvolgacties (DM support)

Optimalisatie

Global Mail Centre is gespecialiseerd in het optimaliseren van databases. Wij zorgen voor uniformering, verrijking (met bijvoorbeeld sorteercodes, responscodes, GEO-codes) en ontdubbeling. Met blokkeerlijsten voorkomt u ongewenste verzendingen, zodat bijvoorbeeld bestaande klanten geen welkomstaanbieding ontvangen.

Slimme koppelingen

Losse databases kunnen wij koppelen. Handig als u bijvoorbeeld een bestand hebt met (potentiële) klanten en een bestand met filialen. Wat is uw dichtstbijzijnde vestiging voor meneer Bakker uit Scherpenzeel? Wij zorgen ervoor dat hij in zijn persoonlijke mailing naar het juiste adres wordt verwezen.

Kosten besparen

In veel gevallen kunt u portokosten besparen door de mailings op gunstige volgorde aan te leveren bij het postbedrijf. Wij passen uw database voor het printen hierop aan.

Ervaar de kracht van één op één.
Bel vrijblijvend 0299 – 682 000 of mail naar info@globalmail.nl

Optimale samenwerking

Effectieve mailings